Stratolab Kutató Fejlesztő és Innovációs Kft.

Cégünk a légkör felső rétegeiben elvégezhető speciális mérések kivitelezésén és az űripari alkalmazások irányába mutató kutató-fejlesztő munkán kívül elkötelezte magát a tehetséggondozás, az utánpótlásnevelés és a természettudományok eredményeinek minél szélesebb körben való megismertetése mellett is. Az iskolákban kevés szó esik az univerzumról, csillagászatról, űrkutatásról, és az ezeket jellemző extrém körülményekről, jelenségekről – ezt mi többféleképpen igyekszünk pótolni.

"Mozi-dóm": felfújható hordozható kupola. A modern digitális vetítési technikának köszönhetően nem csak hagyományos planetáriumként használható, hanem bármilyen témájú, „teljes kupolás” formátumban készült film levetíthető benne.

"Mozgó Fizika": Ez egy különleges laboratórium. Hétköznapi körülmények között bemutatjuk az űrkutatásban alkalmazott anyagokat, azok működésének fizikai elveit.

Ezeken felül egyéb különleges programokat kínálunk erdei iskoláknak, nyári táboroknak.

stratolab illusztracio

Stratolab Kutató Fejlesztő és Innovációs Kft.

"A tudomány házhoz jön!" – Ismeretterjesztő előadásaink megrendelhetők bárhol az országban. Ajánljuk iskoláknak, rendezvényszervezőknek, művelődési házaknak. www.stratolab.hu, info@stratolab.hu

Kapcsolódó anyagok: Stratolab Kutató Fejlesztő és Innovációs Kft.

banner 7PROBA 2014

Filmdzsungel tv

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon