Pappas Auto

Jeep Cherokee – Kaland vele az élet!

Kiváló menetdinamikájával, irányíthatóságával és üzemanyag gazdaságosságával, kategóriájának legjobb 4x4-es terepképességével és exkluzív technológiájával a teljesen megújult 2014-es Jeep® Cherokee magasra emeli a lécet . Azok számára készült, akik fontosnak tartják a formát és a tartalmat is. Méretei tökéletesen alkalmasak a hatékony teljesítmény elérésére. Az Új Jeep® Cherokee messzire jut a legendás Jeep® DNS segítségével.

grand cherokee

Papas Auto – Klasszisokkal vezet! 

A Pappas Csoport közel 60 éve van jelen az autópiacon, minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi működését. A Pappas Auto 1990 óta képviselteti magát Magyarországon.

Sokoldalú: A vállalat profiljába tartozó autók – a közel 40 ausztriai, 6 magyarországi és egy bajorországi telephelyen – lefedik az egész autópalettát a legkisebb smart személyautótól a legnagyobb Actros nagyteherautóig.

Egyéni: A sokoldalúságnál talán még fontosabb az egyéni tanácsadás, hogy ügyfeleink kívánságainak eleget tudjunk tenni. Ehhez igény szerint, legjobban képzett és elkötelezett munkatársaink állnak rendelkezésre.

A Pappas Auto 100%-ban családi tulajdonban van.

Pappas Auto

Klasszisokkal vezet – 1133 Budapest, Kárpát utca 21. Tel.: (06-1) 451-2200, info@pappas.hu, www.pappas.hu

Kapcsolódó anyagok: Pappas Auto

banner 7PROBA 2014

Filmdzsungel tv

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon