Nutrilion Kft. – BIQ Outdoor

A BIQ outdoor a természet felfedezőinek kínál prémium minőségű ruházatot, felszerelést és minden mást, amire szükség lehet a városon kívül.A cég vezetői gondosan ügyelnek arra, hogy a forgalmazott termékek megfeleljenek a sportolók, túrázók és természetjárók által elvárt magas minőségnek, hogy szélsőséges körülmények között is helyt álljanak. A biztonságos és kényelmes felszerelés az élvezhető testmozgás alapkövetelménye.

A tulajdnosok maguk is több évtizeden át aktívan atlétizáltak a nemzeti válogatott tagjaiként, és pályafutásuk befejeztével megmaradtak a testmozgás szerelmeseinek. A sportban eltöltött évtizedek kellő tapasztalattal és tudással ruházták fel a cégalapítókat, akik a mai napig ragaszkodnak ahhoz, hogy a forgalmazott termékeket maguk válasszák ki. A Biq outdoor igyekszik minden testmozgással és sporttal kapcsolatos rendezvényt figyelemmel kísérni és a lehetőségeihez mérten támogatni.

biq felfedezok napja

Nutrilion Kft. – BIQ Outdoor

Valódi márkák, valódi kalandoroknak! – 1094 Budapest, Tűzoltó utca 6. Tel.: (06-1) 792-0249. E-mail: info@biq.hu – Honlap: www.biq.hu

Kapcsolódó anyagok: Nutrilion Kft. – BIQ Outdoor

banner 7PROBA 2014

Filmdzsungel tv

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon