Csodák Palotája

A Csodák Palotája egy hely, ahol játszva fedezheted fel: a világ érdekes! Látványos, szórakoztató, közérthető és átélhető módon mutatjuk be a természet törvényeit, a fizika csodálatos és meghökkentő világát – nem csak gyermekeknek. Magyarország első interaktív tudományos kiállításunk feledhetetlen élményt nyújt az egész családnak.

Több mint 100, egyedi eszközt próbálhatsz ki, melyek mindegyike interaktív játék. A legkisebbek élményszerűen felfedezhetik a fény, az erők, az elektromosság csodáját. Az iskolás gyerekek élményszerűen tapasztalják meg a természettudomány törvényeit. A fiatal szülők végre belevethetik magukat a játékba, az ötvenen túliak újra részesülhetnek a felfedezés örömében és felfrissíthetik ismereteiket is.

A kiállítás, mely a Campona Családi Szórakoztatóközpontban található, Öveges József professzor álmának megvalósulása. A róla elnevezett előadóteremben naponta négy fizika show-t tartunk, melynek programja honlapunkon megtekinthető. A kiállítás mellett 4D élményvetítés részese lehetsz és feltöltődhetsz a Csopa Cafeban.

csopa imagekep

Csodák Palotája

Szórakozás a családnak, játszva tanulás a gyerekeknek! – Campona Családi Élményközpont, 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. Tel.: (06-1) 814-8050

Kapcsolódó anyagok: Csodák Palotája

banner 7PROBA 2014

Filmdzsungel tv

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon