Hírek

2015. augusztus 29., szombat 15:06 — Hírek

Felfedezők Napja 2015 videó összefoglaló

Kapcsolódó videók

2015. máj. 07., csütörtök 09:34 — Hírek

Legyél Te A Földgömb címlapján!

Vulkanológus, sarkkutató, vagy hegymászó?

Már csak te hiányzol a képről! Idén különleges lehetőséggel várja A Földgömb a látogatókat. Néhány perc alatt bárki a magazin címlapjára kerülhet A Földgömb fotósarokban, csak témát és hátteret kell választani. A többi a mi dolgunk!

2015. máj. 06., szerda 11:10 — Hírek

Élőben is követheti az eseményeket

A Filmdzsungel Tévé élőben közvetíti a Felfedezők Napját!

Idén az sem marad le mindenről, akinek nem lesz lehetősége kilátogatni szombaton a Millenáris Parkba. Folyamatosan nyomon lehet majd követni élőben rendezvényünk legfontosabb eseményeit, és be lehet kapcsolódni néhány percre egy-egy előadába is. A közvetítés honlapunkon a www.felfedezoknapja.info oldalon érhető majd el.

2015. máj. 05., kedd 13:36 — Hírek

Millásreggeli a sarkkörön túl...

A mikrofon mögül a jeges valóságba!

Michálovits András és Ács Gábor a Millásreggeli két műsorvezetője szintén vendége lesz a Felfedezők Napjának. Ők ketten szintén belekóstolhattak idén a Fjällräven Polár jeges világába.

2015. máj. 04., hétfő 23:45 — Hírek

Kutyaszánnal az Északi-sarkkörön túl...

Hazatért a Fjällräven Polar két magyar versenyzője

A Felfedezők Napján idén extrém utazókkal is találkozhatnak a látogatók, akik nem kutatómunkát végeznek ugyan a távoli tájakon, de teljesítményük valami miatt mégis kiemelkedő! Ilyen Lengyel Éva és Kiss Bence Valentin is, akik megtették a közel 300 km hosszú távot a sarkvidéki tundrán. A résztvevők kutyaszánokon haladtak egész úton Signaldalen-től, Norvégiából indulva, a Jukkasjärvi körüli erdőkig, Svédország Lappföldjén fejezve be az utat.

1. oldal / 6

banner 7PROBA 2014

Filmdzsungel tv

banner 2014 pedaloca

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon